Sunday, February 20, 2011

urm..ape nih...


salam sejahtera..('sari berita penting' ni dialog dlm radio.muahahaha..)

urm..aku blur..arini keje xlayan sgt..tp dlm pale duk pikir akan keja itu..adoi la..sgt susah ati..ad 4 lg yg xcomplete..huhu..n ad 2 lagi paper yg xcomplete..penim2..nak tido tp susah ati..alahai..mcm ane kah ini sume..??

petang td tgk movie..n sgt skit jiwa+ati..n kechiwa..citer tuh xde ending..huwaaa...knp kam0 men download cite ini separuh aje..hukhuk..tgh2 saspen leh lah over...bengang tol..carik2 kt u tube pon tadak..sungguh plus2 skit ati..lastly duk je la diam2..hukhuk..ngantok tp ttp xleh tidoq..huhu..

n finally g jln kt pasar mlm ngan rumate2 ku..ahaha..da pusing se-round dlu survey2 pe nak mkn n wajib pusing kali ke-2 utk pilih+beli mkn pe lak..haha..sangat xcercise..last2 aku cme bli chicken chop+taufu fa je..dlm sejarah tol bli makanan byk itu je..myb arini mud blur2 kot..ingt balik2 td nak join g tgk in-team kt dewan coz ad minggu penghayatan islam nye penutup..tp tidak jdik lor..truk sungguh penyakit 'M' skrang nih..haila...

urm..tetibe je plak mlm nih aku rase cam................'homesick'...adoi la...tulun2..mao balik tgk bby arissa n nak poyok2 ngan my mommy..huhu..haa...sebut pasal arissa kan..tringat plak..oh ye..bby baru itu b'name saffiya arissa..sgt ske itu name. n td blikan dia bju!sgt kiut miut coz kaler pink..hahaha..pasni bley bli baju bby byk2.coz sgt ske tgk bju bby sume cantik2 skrg nih..sgt ikot nafsu okeh..haha..n ntuk kakak+abg dia jugak wajib ad okeh sblom aku kne komplen ngan kanak2 yg lg be2 ini.huhu..tp mybe utk diorg x la same byk ngan bby..hahaha..

ok la..mao tidoq la..susah ati pon ttp nak tidoq gak supaya esok bley pikir ap nak wat ngan benda nih sume..bak kate2 semngat lam entry semalam.."positip..positip.." so aku perlu positip okeh..

daaa.....!!

0 kata hikmat:::