Monday, February 21, 2011

Blajar Benda Baru..


yuuuhuuu....opss!

selamat sejahtera d petang ari..hihi..

sepetang ngadap segala kewangan bagai..pergh..bley expert ini macam..dr term smpai la kira2..hebat tol..
tp yg penting bley balajar benda baru..susah ati da ilang..yippie!!!tinggal sedikit kegusaran je..xpe2 nnt ad org re-check keje itu..so masih ad mase utk blajar kesilapan itu..hoh0ho..so, hopefully org2 lain b'puashati ngan keje aku wpon xla sehebat mana kan..bukan la nak bangga..tp myb leh tunjuk kt org yg wpon kite ni 'serba kekurangan ilmu' tp mampu utk siapkan keje wpon xbrape xcellent bg org lain..uish..byknye wpon..hahaha..

xkisah la..yg penting eppy ckit da ptg nih..

next week..cuti sem!!hoi ya hoi la kan..tp.....aku kne stay kt ostel ni melepak2 d bengkel okeh..kerja2 final project ku sudah menunggu..sgt b'harap kerja2 itu mmpu d bereskan xsmpai seminggu okeh. sedikit prasaan 'homesick' itu sudah ad..huhu..bagaimana ini..ahad meeting pagi2..isnin da nak mule wat keje..sempat ke aku nak balik tgk bby i yep?urm..pikir..pikir...pikir..

semlm tepon nini!!mybesh frenz ever afta..wah..hihi..da lme xtepon dia.mindu3..!! bising2 ingtkan aku suh jdik pengapit dia lg.haha..ye incik nini..ambo menurut perintah okeh! aku sje demand ckp nak pakai bju kaler ijau..n ngam plak pengapit laki yg ke2 tuh pon ad bju kaler tuh je.hahaha..so xyah da susah2 aku nak crik baju.pastu leh lak demand nak aku temankan sampai la ke photoshoot kt luar..layan je la..naseb la aku syg ko okeh!! hopefully kenduri nnt k.zue n ana hazwani bley mai..xsabaq nak tgk arissa n maira..sgt mindu loh..!!

okeh2..cukup la dulu ngarut2..nak citer pasal blajar menda baru..tp t'citer pasal jdik pengapit plak..ehh jap..tu pon menda baru gak kan??hahahha

daaaa.....


0 kata hikmat:::