Sunday, July 31, 2011

Ramadhan yang datang

0 kata hikmat::
assalamualaikum..

wah..sangat lama xdapat bertulis-tulisan d sini..huu~~ sebelum nih line bb sangat la lembab. so terpaksa lah berehat sementara. and sekarang bb telah bertukar line..wee~~ boleh la bercorat coret balik kat sini..sangat seronok. macam2 da terlepas nak citer kat sini..nak citer balik tapi rasa cam da basi la pulak kan.huu~~
xpelah.nanti2 la kalo ada masa barulah berciter.hikhik..

esok da masuk bulan ramadhan..sekejap je..pas ni raya pulak. owh..sekarang nih tengah praktikal. semester last da..lepas nih konvo!!wee~~~ da sebulan aku start praktikal kat auto-city kt juru..and da sebulan ghupenya aku brulang alik ke tempat keje. ops..!da terlajak dari title nampaknya aku nih.haha..

okeh2..tadi tuh intro je..nih baru masuk isi kandungan nya plak.hee~~ sempena kedatangan bulan ramadhan yang mulia n berkat nih..aku nak mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN DAN BERPUASA untuk seluruh umat islam xkira la ada kat mana pon. maaf di pinta untuk semua yang dikenali. smoga bulan ramadhan ni dapat menjanjikan sesuatu yang lebih bermakna dalam kehidupan kita..

ok la..cukup la dulu takat nih..nanti kita citer lagi ye..daaaa~~