Thursday, March 24, 2011

Jemputan kawen yang banyak!!


waaahhh...tahun nih ramai kawan2 aku yang da start hidup berdua..eh, yang bertiga pon ada jugak..hihi..

ingatkan tahun lepas je ramai. rupanya tahun nih pon ramai gak..starting dari bulan satu yan kawan time skolah rendah kawen, next k.intan rumate time skolah jugak..pastu continue ngan spupu aku. n jumaat lepas 18/3 kawan aku effa+nizam plak kahwin..waahh.. ni bulan 4 ni k.sarah plak. n pastu sambung dengan kawan aku faziha plak nak tunang. tapi paling xtahan skali bila nanti bulan 5 nih tetiap minggu kawan2 aku kawen..wwaahhhh..*pengsan~~ alamatnya bulan 5 ni aku pegi yang mohaini je la kot coz awal bulan..maaf ye yang lain. sy student lagi. bajet amat la terhad untuk aku ulang alik p pahang.hiii~~ tapikan..itu pon kalo dapat p la kan..coz aku tengah final exam..sob..sob..hukhuk..maybe kechai+murni aku sempat pegi. tapi xbrani nak janji.huu~~

dan yang paling aku x tahan bulan 5 nih aku nak kena jadik bridesmaid!! benda paling aku xpenah buat. even time kakak aku kawen dulu pon aku xjadik bridesmaid dia..hahaha..nasib la bestfrenz aku time dip nini yang kawen. kalo x..xde la pasal.huu~~ siap request tuh time nak g outdoor shooting pon aku kena ada.aparaa.. tapi yang pasti. tahniah untuk semua kawan2 aku yang b'dua untuk tahun nih..selamat mendirikan rumahtangga..

okeh! kita citer yang bertiga plak..starting kawan aku nama dia ana..dia bersalin awal seminggu je dari kakngah aku. da next week nya kngah aku lak bersalin. tapi kngah aku tak la termasuk dalam golongan bertiga tuh kan..anak yang ketiga ye..bukan yang first..hikhik~~ da next kawan aku time sekolah dulu. baru lagi..minggu lepas hari khamis. dalam kete lagi..hikhik..xtau la apa yang mengakibat kan macam tuh kan. xsempat lagi nak borak panjang ngan member aku yang sorang nih. yang pasti 2 2orang nih anak dia gurl..alhamdulillah..

seronok tengok kawan2 aku yang da berkeluarga dan da berdua..hee~~

aku??tunggu la dulu kan..duit pon tarak..lagi mau carik pasal..hikhik..sabaq dulu yep..aku lom puas lagi mengejar ilmu dan mengumpul pengalaman hidup..=)

0 kata hikmat:::