Wednesday, March 23, 2011

Finished already yeay!!


Hahaha..macam la da betul2 abis je segala final projek aku kan..hihi..but, finally berakhir la jugak pertapaan aku kat bengkel untuk wat keje2 p'bengkelan ini..sekarang nih masa untuk tumpukan kepada analisis pulak..

analisis..analisis..urgh..susah jugak yep..bukan la susah apa kan..tapi nak mengkaji itu sungguh memerlukan masa untuk baca segala jurnal yang bersangkutan dengan research nih..adoi la..fokus itu perlu okeh..main ngan data amat la pening jugak bila perbandingan yang d buat tuh xsama dengan yang d nyatakan dalam jurnal..waa...itu xkisah la lagi kan..tapi yang tengah merunsingkan sekarang kalo p'bandingan itu amat jauh dan perlu di lakukan semula..bermakna............aku perlu bertapa la jawab nya kan.tapi xpe..cume untuk 6 jam je. plus mkn, rehat n berbagai2 lagi..hee~~

sepanjang aku bertapa kat bengkel ni macam2 citer 'magik' da jadik kat kami.. mula2 dia sorok suis lampu. puas da pusing2 tapi xjumpa. padahal tepi mesin kami guna tuh jer..[ke salah kitorg sebab xpernah tutup bengkel tuh?hehehe]
pastu dia tunjuk mata je time member aku check mata alat bawah mikroskop n gambar tu keluar kat komputer sebab software dia memang link ke komputer tuh. da next 'magic' story pulak dia main2 kan kami time nak balik. bagi lampu tu bukak balik. xpasal2 kitorang kena masuk balik untuk tutup lampu yang terbukak tu..adoi la..nasib esok tuh last kami wat keje. sume xmau stay sampai magrib kt bengkel.hahaha..klako je..

tapi xkisah la kan..janji dia x menjelma kan diri dia depan mata kami.hahaha..

so, esok mau sambung buat analisis..ini malam rilex sebentar..da lama xpost kt page nih..


















0 kata hikmat:::