Thursday, April 14, 2011

The Journey will be end soon..


assalamualaikum..!!!hiiiii~~~

actually this entry title should be 'our' journey will be end in this 3 weeks!hahahaha...'our' refer to all my frenz in my batch..owh..sangat tidak sabar..walaupon bukan la abis lagi pon coz kami ad lagi 4bulan untuk praktikal next semester..huu..tp yang pastinya start bulan 7 nih sume da xjumpe. walapon nampak macam sangat la hepy kan nak habis. tapi sebenarnya semua sangat sedih coz xtau bila lagi akan jumpa lepas nih. time anta repot untuk praktikal nanti pon belom tentu lagi sempat jumpe ow..huu~~ -okeh cukupla kesedihan yang blom tentu lagi sedih kan..hee~~

wahh...!!sangat la lama tidak menghapdetkan incik blog ini..sory ye incik blog..sy cuma sempat menyingahkan diri sebentar dan b'blogwalking sahaja..tidak larat mau menaip. on9 tapi sumenye tertumpu kepada presentation, rilex2 pastu sambung lagi berbuat kerja..huu~~ semester akhir..kelas xbanyak ingatkan boleh la berpoya2 di bilik dengan senang hati..rupenya...kerja bertimbun2..mana test lagi, lab report lagi, worksyop repot and paling penting skali adalah....final projek!!owh...~~~ kalo sy ini seperti kartun anime jepun mesti mata sy sudah pusing2 seperti mesin basuh yang sedang 'spin' kain..muahahahaha..*apakah perumpamaan ini??hii~~

so, minggu ini, sebelom ini dan selepas ini..penuh dengan menyiapkan final project presentation n full draft report..semua perlu d hantar sebelom final exam bermula..tapi kan..sem ni walaupon banyak gile kerja..tapi final exam la paling rilex skali..2 paper. n gap bley tahan la kan..7hb and 13hb mei..sangat rilex..maybe tu la kelebihannya kan.cepat la 2minggu ni. xsabar nak sume siap..lepas je anta draft and presentation bley la tunggu untuk kena edit lagi skali and anta kedai untuk wat buku report. pastu anta..and...DONE!huu~~

sangat perlu bekerja keras 2minggu ini..bertungkus lumus..gudluck untuk diri sendiri..hii~~

daaa...!!

0 kata hikmat:::