Thursday, April 28, 2011

Alhamdulillah..


assalamualaikum..and slamat sejahtera..

weee~~~ alhamdulillah..akhirnya sume ciap..boleh la balik rumah dengan hati yang tenang dan sukahati nye..hikhik..lepas je presentation final stage untuk final year project (d sebut FYP ye untuk memudahkan sebutan..hii~~) nak hadap blog la kan..tapi rupenya xmampu..huu..repot menunggu untuk di siapkan dengan sempurnanya okeh..huu..seharian, 2 harian nya aku + ain slaku team mate aku bertungkus lumus menyiapkan keje nih..and finally ciap jugak dengan jayanye..fuuhh..email la dengan konpident nye nih kat supervisor..skali dia balas kena terus print hard copies la plak..huhu..

maka hari nih dengan jayanye aku print sume tuh..ulang alik pi binding plak..skali silap plak..pi print satu copy je. lupe la plak untuk co-supervisor!huu..maka mem'print la lagi skali..dengan printer wat hal ink la time macam nih.bengang btoi. rase cam nak buang je printer nih.adoi la...tapi akhirnya berjaya gak print dengan sempurna..padahal ink itam terus kering kot..hahaha..gilos la print sampai kering ink. nasib sempat print sampai abis..btoi la orang cakap. pakai xtension ink kat printer nih tak la bagus sangat.huu~~ terpaksa okeh pakai..kalo x..xkose nak pakai..

tapi xkesah la kan..janji hasil print tuh puas hati..da ciap sume dekat kul 4 baru la dapat anta sume. tapi inciik supervisor xdak la plak. anta kat co-supervisor je la.  yg kt supervisor suh member aku anta. so settle..esok boleh balik umah dengan tenang nye..hii..~~

mommy....!!!*kemain ompteh lagi nih..haahaha..padahal panggil mak je kot kt umah.hahaha.. tunggu kepulangan anak mu ini okeh esok..

daaaa....~~~

0 kata hikmat:::