Tuesday, November 15, 2011

-Pulau Aman-


Hi..!

cerita da lama..tapi baru nak upload this picture..hihi..haritu pegi Pulau Aman dengan my mom..pegi pon da petang. memang niat nak ronda2 je..dapat pegi sekejap pon okeh la kan..

sebenarnya da penah sampai sini time bakti siswa siap ada famili angkat lagi.hee~~ so, selepas 3 tahun tanpa contact ( ko memang anak angkat yang bagus kan?hukhuk..) dengan selambanya aku datang dan memperkenalkan diri. nasib d terima dengan sempurna walaupun ingat2 lupa kan. 

lepas singgah rumah mak angkat then jalan2 sekejap sampai ke telaga emas. then tengok langit da gelap cepat2 jalan nak balik ke jeti. elok sampai jeti tunggu bot hujan pon da mula turun..so memang kena tunggu la hujan tuh berenti baru boleh ke jeti batu kawan semula untuk balik..

di sebabkan pegi be2 je dengan my mom..memang xde la kan nak snap pix muka sendiri kan..nak camwhore pon xsempat..hee~~ yang ad cume scene sepanjang perjalanan ke telaga emas je.tapi sangat suka pemandangan macam nih.sangat tenang..layan la yep kalo kamu pon suke kedamaian..wah..gitu..hihi..

otw kw pulau aman..dalam bot!

boleh nampak pulau sebelah dia..*lupa nama..huu~~

kalo air surut sikit nampak batu2 lg chantik..






hujan da start turun..

hujan da turun belah batu kawan

hujan lebat..tapi suasana memang best..

suka sangat pemandangan nih..xtau kenapa..^_^

harap nanti boleh pegi sana lagi n boleh pusing satu pulau aman tuh..dan yang lagi d harapkan ialah boleh stay dekat situ..hihi..banyak moment yang penah ada kt pulau aman nih..^__^

okeh la..daaa....

0 kata hikmat:::