Wednesday, August 3, 2011

Sapa2 yang nak mohon bantuan untuk belajar..



hi!!!

Arini sangat la muhsan d opis..keje ckit.tp wat2 ad keje yg lebih.n kejenye mestilah keje main game kt phone kan.hikhik..arini otw balik rumah hujan sangat lebat.huu~~ terpaksa la berhati2 je kat atas highway. Arini banyak la plak keta. Semalam kemain lengang lagi. Owh sebenarnya bukan la nak cite pasal cuaca or jalan jem ke tak kan arini.hihi..tadi otw balik dgr radio Hot.fm..pastu dgr berita dia and tetiba tertatik lak dengar berita tu kan. Berita tu pasal permohonan TABUNG SIMPANAN PENDIDIKAN NEGERI PERAK yang da ramai memohon. Ok ini ada sikit info untuk sapa2 yang nak wat permohonan bagi tabung nih boleh klik kt link ni ye..http://www.yayasanperak.com.my/pengenalanTabung.php tak sempat gak nak baca habis kat page nih. Tapi secara ringkasnya sapa2 anak yang d lahirkan di perak dan ibu bapa yang bermastautin lebih 10 tahun di perak ataupun lahir di perak layak untuk membuat permohonan. Untuk lebih lanjut baca la info kt page ini ye..ni pon google secara pantas. Sebab ada kerja menunggu untuk di siapkan!huu~~

Okeh. Nak sambung wat kerja..daaa~~

0 kata hikmat:::